Schrijf je in voor gratis E-course ‘Werkgeversbenadering’ voor arbeidsbemiddelaars

Heb je interesse om een gratis online cursus ‘Werkgeversbenadering’ te volgen in het kader van jouw begeleiding van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt? Schrijf je dan nu in!

Wat?

Binnen het ESF project GO4Diversity heeft Divergent, in samenwerking met VDAB en GRIP, een interactieve E-course ontwikkeld. Deze E-course heeft tot doel arbeidsbemiddelaars te ondersteunen bij het benaderen van werkgevers en het uitbouwen en onderhouden van een werkgeversnetwerk. Het project wil de tewerkstellingsintenties van werkgevers voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verhogen, en het is gebleken dat de benadering van de arbeidsbemiddelaar hierin cruciaal kan zijn.

Wanneer?

De cursus kan gevolgd worden in de periode oktober – november 2020. De cursus doorlopen duurt ongeveer 3 uur. Je kiest zelf het tijdstip waarop je de cursus wil doorlopen.

Wat vragen we van jou?

De cursus wordt binnen het project op impact geëvalueerd. Hierdoor wordt de cursus gratis ter beschikking besteld tijdens deze periode. Er zal gevraagd worden om kort voor de cursus, kort erna, en 1 maand na het volgen een vragenlijst in te vullen. Deze duurt ongeveer 10 minuten. 

Interesse?