Teamontwikkeling

Team(veer)kracht
Teamcoaching
Intervisie

Wil je werken aan een succesvol, goed functionerend team dat niet onderuit gaat bij moeilijkheden en terugveert bij uitdagingen? Een team dat zich bewust is van zijn kwaliteiten en aandachtspunten? Eén dat zich wendbaar opstelt, pijnpunten bespreekbaar maakt en samen naar oplossingen zoekt?

Divergent biedt ondersteuning op maat om jouw team(s) te versterken.

In-company workshops
Via workshops op maat van de organisatie en haar context neemt Divergent de organisatie mee in een concreet topic inzake teamwerking (teamontwikkeling, positieve teamdynamieken, teamkwaliteiten, team(veer)kracht, verbindende communicatie … ). We werken vanuit een interactieve, praktijkgerichte en toegankelijke insteek.

In-company trajecten
We starten vanuit het huidige beleid en begeleiden je organisatie over een langere termijn. Op basis van de gedefinieerde noden stippelen we samen een traject uit. Divergent zorgt voor sterk advies en een vlotte traject- en procesbegeleiding.

Interactieve Workshops
We reiken toegankelijke kenniskaders, praktijkvoorbeelden en praktische tips & tricks aan. De aanpak is participatief, oplossingsgericht en co-creatief. We maken pijnpunten bespreekbaar en stimuleren de positieve dynamieken. Zo geven we je team nieuwe energie om de samenwerking te versterken!