Loopbaanbegeleiding

Wilt u uw medewerkers helpen groeien in hun job? Door loopbaanbegeleiding aan te bieden investeert u in uw medewerkers en creëert u een klimaat van leren en ontwikkelen. Met als resultaat: tevreden medewerkers.

 

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding bij Divergent?

  • Divergent (Universiteit Gent) is een autonome organisatie binnen Universiteit Gent en biedt HR-diensten aan de buitenwereld aan, zoals Loopbaanbegeleiding.
  • Divergent loopbaancentrum is erkend door VDAB en is het enige loopbaancentrum in de schoot van een Vlaamse Universiteit. We dragen evidence based werken hoog in het vaandel en volgen onderzoek en innovatie van HR-thema’s op de voet.
  • Divergent kan bouwen op 50 jaar ervaring in functionele beperkingen op de werkvloer: o.m. chronische pijn, niet-aangeboren hersenletsel, doven en slechthorenden op het werk, autisme, burn-out.
    Een team van gespecialiseerde loopbaanbegeleiders staat klaar.
  • Divergent biedt kwaliteit via individuele loopbaanbegeleiding op maat met een zeer persoonlijke aanpak. Divergent werkt oplossingsgericht, rekening houdend met de talenten, mogelijkheden en beperkingen van de cliënt.
  • Divergent werkt op verschillende plaatsen in Oost-Vlaanderen: Gent, Eeklo, Sint-Niklaas, Oudenaarde, etc

Praktisch

Divergent (Universiteit Gent) biedt loopbaanbegeleiding aan via de VDAB loopbaancheques.

Als werkgever kunt u de persoonlijke bijdrage van de VDAB loopbaancheque terugbetalen aan uw werknemer: 40 euro per cheque; 1e cheque biedt 4 uur individuele loopbaanbegeleiding, de 2e cheque biedt 3 uur individuele loopbaanbegeleiding.

De overige kost van de loopbaancheque is volledig gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Op die manier hoeven uw medewerkers niets te betalen en staat u zelf in voor slechts een klein deel van de kost.

Meer info

Wie zijn onze loopbaancoaches, op welke locaties kan je terecht etc.

Of contacteer Cindy De Grave via 0472 411 135 of cindy.degrave@ugent.be.