Amelie De Bock werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.

An Janssens werkt als freelance loopbaancoach bij Divergent. Mensen dichter bij zichzelf brengen, dat is haar missie. An is gecertificeerd loopbaancoach en heeft daarnaast een specialisatie als stress & burn-outcoach en hartcoherentietrainer. An bouwde een ruime HR-ervaring uit in de privé-sector als selectieverantwoordelijke, alsook binnen het domein van begeleiding en opleiding en als trajectbegeleider in de overheidssector. Haar stijl is inspirerend en enthousiasmerend.

LinkedIn

Annelies Matroye werkt als arbeidsconsulent bij Divergent en heeft 9 jaar ervaring in het werkveld. Vanuit een positieve houding en groot inlevingsvermogen gaat zij op zoek naar de ideale match tussen cliënt en werkgever, waarbij de vraag van de cliënt steeds centraal staat. Annelies haalt haar kracht uit een persoonlijke benadering op maat, met ruimte voor eigen invulling en creativiteit.

→ LinkedIn

Annelies Van Isacker werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Al 15 jaar legt ze zich toe op het uitstippelen van trajecten voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als re-integratiecoach begeleidt Annelies mensen na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, terug naar werk, bijvoorbeeld na kanker. Ze werkt vanuit een open communicatie, een wederzijds vertrouwen en met de nadruk op mogelijkheden. Mensen omschrijven Annelies als eerlijk, empathisch, levendig en joviaal. Zo gaat ze ook graag door het leven.

Arthur Houwen werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.

Astrid Mouton werkt als HR Consultant en re-integratiecoach bij Divergent. Ze heeft meer dan 7 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties, zowel in privé, social profit als publieke sector, en het werken met teams en individuen. Als Disability Case Manager heeft Astrid expertise in de thema’s aanwezigheid/verzuim, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, stress-en burn-out preventie en re-integratie.

→ LinkedIn

Birgit Castelein werkt als projectmanager bij Divergent. Ze is sterk geïnteresseerd in alles wat met gezondheid en de mens te maken heeft. Birgit houdt van projectwerk, onderzoek en ontwikkeling, en van afwisseling. Ze is efficiënt en gedreven, pakt graag dingen aan en levert graag kwaliteitsvol werk af.

→ LinkedIn

Bram van Baarle werkt als projectcoördinator bij Divergent. Hij is gebeten door duurzame loopbanen en een inclusieve arbeidsmarkt. Een milde en waarderende kijk op mensen is de rode draad doorheen zijn 20 jaar HR-ervaring. Zijn interesse en expertise zit bij beleidsontwikkeling, instroom, levenslang leren, loopbanen en re-integratie.

Britt Vande Mergel werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.

→ LinkedIn

Cindy De Grave werkt als projectcoördinator en arbeidsconsulent bij Divergent. Ze heeft ervaring met het begeleiden van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt; zowel in de zorgsector als in de sociale economie. Haar lichtheid creëert ruimte om in alle openheid een kritische blik op de situatie te werpen en vervolgens bewuste keuzes te maken. Met als uitgangspunten “niemand is fout” en “er kan meer dan je in eerste instantie denkt”, is ze vastberaden om samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

→ LinkedIn

Debbie Luits werkt als arbeidsconsulent en trainer bij Divergent. Als maatschappelijk werker zette ze zich verschillende jaren in voor personen met een psychische kwetsbaarheid met de focus op het re-integreren in de maatschappij op verschillende levensdomeinen. Daarnaast behaalde ze haar lerarenopleiding om vormingsgericht te kunnen werken. Ze focust zich binnen Divergent op het thema stress en burn-out, en begeleidde al verschillende workshops voor medewerkers inzake veerkracht, werk-privébalans, etc. Debbie heeft een positieve ingesteldheid, gelooft in empowerment en in het optimaal inzetten van de talenten van werknemers.

→ LinkedIn

Ellen Maes werkt als freelance loopbaancoach bij Divergent. Als gecertificeerd stress- en burn-out coach hecht ze veel belang aan de signalen die het lichaam geeft. Zo helpt ze je om de louter rationele benadering te overstijgen en het onderbewuste en het intuïtieve te laten spreken. Het liefste neemt ze je mee de natuur in om de coaching meer dynamiek te geven. Ellen heeft haar expertise opgebouwd in de bouwsector en bij de Vlaamse overheid, onder andere als crisis en change manager voor leidinggevenden en medewerkers.

→ LinkedIn

Eva Baes is een van onze enthousiaste HR consultants bij Divergent. Ze bouwde in diverse sectoren ervaring op als HR project manager. Via een doelgericht stappenplan begeleidt ze organisaties, bottom-up en top-down, bij het hervormen van essentiële HR processen. Hierbij vertrekt ze vanuit elk individu en zoekt ze zo naar het duurzaam creëren van toegevoegde waarde voor de volledige organisatie. Eva heeft expertise in stress en veerkracht, duurzame inzetbaarheid, teamdynamieken en ontwikkeling van mens-team-organisatie.
→ LinkedIn

Eva Colpaert werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Als uitzendconsulent in de zorgsector deed ze reeds ervaring op in het onderzoeken van de arbeidsmarkt en het begeleiden van werkzoekenden bij het vinden van een gepaste tewerkstelling. Zij focust op competenties, mogelijkheden en kansen. In haar begeleiding staan luisterbereidheid, samenwerking en dialoog centraal.

Gauthier Van den Broecke onthaalt elke dag met veel enthousiasme de medewerkers en bezoekers van Divergent.
Daarnaast ondersteunt hij onze logistieke, administratieve en ICT-diensten.

Ingmar De Maertelaere werkt als arbeidsconsulent en trainer bij Divergent en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met gezondheidsproblemen in de arbeidsmarkt. Hij is eveneens werkzaam als Rentreecoach en begeleidt mensen na en tijdens kankerbehandeling, met de focus op werk. Tevens staat hij in voor trainingen en intervisie in thema’s zoals autisme, meter-peterschap, etc. 

→ LinkedIn

Isabel Van Huele werkt als Projectmanager bij Divergent.

Klara Bundervoet werkt als Project & admin officer bij Divergent.

→ LinkedIn

Jana Machtelinckx werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Als klinisch psycholoog heeft ze een sterke theoretische basis in diverse psychologische problematieken. Als recruiter deed ze ervaring op in het begeleiden van mensen doorheen de verschillende stappen van een sollicitatieproces. Door haar individuele aanpak, open houding en authenticiteit voelen mensen zich meteen op hun gemak bij Jana.

→ LinkedIn

Kathrien Verhanneman werkt als freelance arbeidsconsulent bij Divergent. Ze laat mensen nadenken over hun loopbaan op een respectvolle manier, met humor en met een gezonde nieuwsgierigheid. Kathrien geniet ervan om mensen opnieuw de ‘kracht’ te zien vinden, om hen opnieuw te zien floreren in die ene job waar ze misschien nooit aan dachten of die ze als utopisch beschouwden. Haar jarenlange ervaring met begeleidingen in zowel de profit als de non-profit sector geeft haar een heel breed beeld in de mogelijkheden van de arbeidsmarkt.

→ LinkedIn

Laurent D’Haenens werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Met een rugzak van 20 jaar werkervaring als kinesitherapeut, loopbaanbegeleider en IBO-consulent, staat hij klaar om samen met jou stappen te zetten in jouw zoektocht en groei naar een passende professionele uitdaging. Laurent is empathisch, werkt oplossingsgericht en heeft een gezonde portie durf. Hij heeft uitstekende contacten in een groot netwerk van werkgevers die kansen willen bieden om te leren of te werken.

→ LinkedIn

Leonie Verthé werkt als arbeidsconsulent en trainer bij Divergent. Ze werkte o.a. meer dan 10 jaar als arbeidscoach in een revalidatiecentrum binnen de geestelijke gezondheidszorg waarbij ze personen met psychische kwetsbaarheid intensief ondersteunde in hun re-integratie naar betaald werk. Oplossings– en krachtgericht werken sluit erg aan bij haar natuurlijke begeleidingsstijl. Ze is een gedreven en enthousiaste trainer die organisaties begeleidt in het omgaan met autisme/ASS en ziekteverzuim.

→ LinkedIn

Lia van Lier werkt als freelance arbeidsconsulent en loopbaancoach bij Divergent. Ze is gecertificeerd als Disability Management Professional (CDMP) en heeft vele jaren ervaring in loopbaanbegeleiding. Ze heeft kennis van verschillende coachingsmethodieken om op maat te werken en is gespecialiseerd in re-integratie. Lia staat graag achter de coulissen om te observeren en te begeleiden. Ze houdt ervan om mensen te inspireren om met lef in het leven te staan. No-nonsense, discretie en betrokkenheid typeren haar stijl.

→ LinkedIn

Lien van den Dries werkt als arbeidsconsulent, loopbaancoach en outplacement begeleider bij Divergent. Ze heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Ze focust op wat er wel lukt. Ze wil jou met een positief gevoel de wereld insturen. Lien weet van aanpakken en biedt duidelijkheid in haar begeleiding. Ze staat met beide voeten op de grond. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Lien, dankzij haar gulle lach en relativeringsvermogen.

→ LinkedIn

Lien Verbeke werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Met ruim 10 jaar ervaring als jobcoach, loopbaancoach en trainer, begeleidt ze werkzoekenden bij het vinden van een tewerkstelling die écht bij hen past. Lien krijgt energie van het samen-werken met werkzoekenden in het vinden van wat hen enthousiasmeert en motiveert, in combinatie met mogelijkheden en groeikansen op de arbeidsmarkt. Eerlijke communicatie met zowel de werkzoekende als de werkgever is voor haar essentieel in elke begeleiding. Ze streeft ernaar elke cliënt zijn/haar potentieel te helpen (her)ontdekken.

→ LinkedIn

Lies Deweer werkt als coördinator HR Consulting & Training bij Divergent. Ze heeft een passie voor de mens in de organisatie en is expert in HR-beleid, verandertrajecten, leiderschapsvaardigheden, organisatiecultuur, stress- en burn-out, teamontwikkeling en verbindend communiceren. Ze bouwde deze ervaring jarenlang op in heel wat verschillende bedrijven en sectoren (zowel de privé, social profit en publieke sector). Wat anderen over Lies zeggen: “Lies’ aanpak is zowel gestructureerd, onderbouwd en analytisch als warm, menselijk en coachend. Vanuit haar positivisme en enthousiasme neemt ze je mee in een verhaal met impact. Steeds goedlachs en authentiek.”
GSM: 494 75 49 01
lies.deweer@ugent.be

→ LinkedIn

Liesbeth Vandercasteelen werkt als coördinator werkplekleren & GOB bij Divergent. Na haar opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog specialiseerde ze zich in trajecten met anderstaligen en kwetsbare groepen. Ze coördineerde  meerjarige trajecten voor VDAB en diverse sectororganisaties. Liesbeth combineert ondernemerschap met een efficiënte coachingstijl. Haar stokpaardjes? Authenticiteit, open communicatie en kwaliteit. Het is haar ambitie om van werkplekleren een strategische schakel te maken in de weg naar een duurzame (re)integratie op de arbeidsmarkt.
Tel: 09 331 03 64

→ LinkedIn

Marion van der Haar werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Ze werkt meer dan 10 jaar met veel plezier binnen de gespecialiseerde jobcoaching. Ook verzorgt ze regelmatig trainingen. Marion werkt via de oplossingsgerichte methodiek en heeft een ruime kennis van de arbeidsmarkt. Zeis enthousiast en heeft een analytische aanpak.

→ LinkedIn

Marjolein Lemarcq werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.

Noortje De Cleene werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Ze deed ervaring op in een IT-opleidingscentrum waar ze werkzoekenden zowel in groep als individueel begeleidde en bedrijven ondersteunde in hun aanwervingsnoden. Het versterken van mensen en fungeren als bruggenbouwer zijn haar persoonlijke drijfveren. Noortje houdt ervan om mensen te zien groeien en duurzame samenwerkingen op te zetten, vertrekkende vanuit de noden en sterktes van de verschillende partijen. Dit doet ze steeds met een open houding en oplossingsgerichte aanpak.

→ LinkedIn

Pieternel Vanderhaeghen is medewerker boekhouding, administratie en onthaal bij Divergent.

Sara Verstraete werkt als administratief medewerker bij Divergent. Ze kent de kneepjes van het vak en loodst de medewerkers gezwind door alle administratieve procedures. Samen met team onthaal staat ze altijd klaar voor bezoekers en collega’s. Daarnaast geeft ze ook trainingen aan medewerkers en bij werkgevers rond dovencultuur en Vlaamse Gebarentaal, haar stokpaardje!

Silvia Vanryckeghem werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.
Ze is een ervaren loopbaanbegeleider, hartcoherentiecoach en begeleider van mensen met stress, burn-out en hoogsensitiviteit. Silvia is inspirerend en empathisch, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar. Ze durft een spiegel voor te houden maar doet dit steeds met humor en respect.
Doelgericht en enthousiasmerend werken, daar houdt ze van.

Sjoeke Knockaert werkt als freelance loopbaancoach bij Divergent. Ze heeft vooral ervaring in stress en burnout, leiderschapscoaching en assertiviteit. Ze versterkt jou graag door je inzicht te geven in je (groei-) mogelijkheden zodat je vol vertrouwen naar de toekomst kan kijken. Ze werkt daarvoor met een duidelijk kader op maat van jouw vraag.

Sophie Goemaere werkt als projectmanager bij Divergent. Eerder verdiepte ze zich in de motivationele psychologie als projectmedewerker bij het Europees Ruimtevaart Agentschap en als doctoraal onderzoeker aan de Universiteit Gent. Sophie maakt steeds de koppeling tussen academische inzichten en bevindingen uit de praktijk. De rode draad doorheen haar werk is het creëren van optimale werk- en levensomstandigheden die de talenten, interesses en creativiteit van mensen bevorderen. In haar persoonlijk netwerk wordt ze omschreven als “zorgzaam, easy going, loyaal en oplossingsgericht”, waarvoor dank!

→ LinkedIn

Sofie Schellemans werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Dagelijks begeleidt ze mensen in hun zoektocht naar werk en ondersteunt ze medewerkers die moeilijkheden ondervinden op de werkvloer. Als ergotherapeute heeft ze jarenlange ervaring in het werken met mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en rugklachten. Sofie kan dus ook advies geven over aanpassingen op de werkvloer, hulpmiddelen en ergonomie. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en straalt een zekere rust uit dat ze weet over te brengen naar anderen.

Steven Vanraes werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Hij coacht laag- en hooggeschoolde werkzoekenden naar een duurzame job. Bij Steven krijgen werkzoekenden een veilig, warm, experimenteel en leerrijk kader aangereikt waardoor zij hun arbeidsgerelateerde competenties ontdekken en er op de werkvloer mee aan de slag kunnen gaan. Steven werkt oplossingsgericht en hands-on.

→ LinkedIn

Sven Van wettere werkt als freelance loopbaancoach bij Divergent. Hij bouwde als coach, trainer en HR-adviseur expertise op de thema’s omgaan met stress en burn-out, leiderschapsontwikkeling, verbindende communicatie en omgaan met verandering. Verbindende communicatie en storytelling staan centraal in zijn werk. Aandachtig kijken vanuit verwondering, waardering uiten en voorzichtig inspireren, typeren Sven in hoe hij in zijn werk en leven staat.

→ LinkedIn

Tim Vandewalle is directeur van Divergent.  Hij is een enthousiaste ondernemer met een economische opleidingsachtergrond die hij heeft weten te verrijken door de uiteenlopende sectoren waarin hij reeds gewerkt heeft (financieel/fiscale consultingwereld, sociale economie en academische wereld).  Tim gelooft sterk in de meerwaarde van een inclusief ondernemersklimaat in Vlaanderen en is daarom heel gedreven in het uitbouwen van de maatschappelijke diensten van Divergent.  De strategie daartoe uitzetten is zijn stokpaardje. Als directeur hecht hij zelf ook veel belang aan een duurzaam personeelsbeleid waarin talentmanagement en permanente ontwikkeling centraal staan.
Tel: 09 331 03 34
t.vandewalle@ugent.be

→ LinkedIn

Tine Van de velde maakte na een loopbaan als zelfstandig kinesitherapeut de overstap naar Divergent waar ze als arbeidsconsulente werkt en vormingen geeft over het werken met arbeidsbeperkingen. Ze is expert in het werken met een arbeidsbeperking en werken met een psychische kwetsbaarheid. Tine houdt een open blik op de situatie om het blikveld van de cliënt te verruimen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en geeft nieuwe energie aan wie rondom haar werkt.

→ LinkedIn

Tine Dufour werkt als arbeidsconsulent bij Divergent. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring met het opsporen van behoeftes bij werkgevers, competentiegericht rekruteren en het streven naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Tine begeleidt mensen via stages die ervoor zorgen dat men nieuwe vaardigheden aanleert en referenties opbouwt, en geeft sollicitatietraining. Ze is enthousiast, authentiek, resultaatgericht en werkt oplossingsgericht.

→ LinkedIn

Vibeke Notte werkt als arbeidsconsulent, loopbaancoach en outplacement begeleider bij Divergent. Ze heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar het zoeken van een passende en duurzame tewerkstelling. Vibeke combineert haar kennis en inzicht van de arbeidsmarkt met het oplossingsgericht coachen vanuit de talenten en mogelijkheden van de mensen. Empatisch, oprecht en met een open houding handelt zij steeds met veel respect. Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor haar de bouwstenen voor een goede samenwerking.

→ LinkedIn

Viënna Vanden Brugghen werkt als arbeidsconsulent bij Divergent.